P2P Foundation

Researching, documenting and promoting peer to peer practices


CommonsTransition.org

Subscribe

Translate

Michel Bauwens on the Open Revolution

photo of Michel Bauwens

Michel Bauwens
11th May 2013


Dutch-language presentation held in Amersfoort, on April 14, 2013, in the Studium Generale series of De War cultural center in Amersfoort. Thanks to Harmen Zijp for the invitation and for putting the video online.

Watch the video:

Michel Bauwens over de Open Revolutie from Harmen Zijp on Vimeo.

“We beleven op dit moment een wereldwijde ontwikkeling die te vergelijken is met de IndustriĆ«le Revolutie, en die zich in alle aspecten van de maatschappij doet gelden: van markteconomie tot openbaar bestuur, van voedselproductie tot nieuwsgaring, en van boekhouden tot de kunsten. Michel Bauwens onderzoekt deze ontwikkeling en plaatst fenomenen als hackers en Romeinen, lego en de grondwet in een nieuw samenhangend perspectief. Michel Bauwens is een van de oprichters van de P2P Foundation en onderzoekt de transformatie naar een open source cultuur. Op zondag 14 april 2013 gaf hij een lezing bij Studium Generale Amersfoort.”

FacebookTwitterGoogle+RedditShare

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>